Mailingslister

Vi stiller et par mailinglister til rådighed. Vores mailserver afviser post fra maskiner i ORDB, Spamhaus og OsiruSoft, blandt andet. Læs følgende grundigt.

Netiquette

Overtrædelse af disse retningsliner kan betyde, at du bliver sparket af listerne.

Benyt ren tekst, ~72 tegn per linie
Mindst een læser på listen benytter en text baseret email klient, som gør at HTML eller lange linier i en besked gør den svær at læse.
Tænk før du poster
Især hvis du er en producent der søger hjælp til forbedring af dit produkt. Vis respekt for de som bruger deres fritid på at hjælpe dig
Begræns din email signatur.
Der er ingen grund til at have en 10 liniers signatur, eller benytte automatiske adressekort. 4 linier skulle være nok til alle[tm].

Selve listerne

De følgende mailingslister findes:

snak
Snak, spørgsmål og afklaringer om sager der er postet på vores side. Også stedet hvor "ofre" (producenter, journalister og politikere) af en snake oil sag eller kommentar kan stille spørgsmål om hvordan deres produkt, artikel eller forståelse kan forbedres.
research
Tekniske detailer af sager som aktivt undersøges. Emnerne kan være analyse af kildekode, reverse engineering af binære filer, vurdering af kryptografiske algoritmer eller implementationen af samme.

Meld dig til listen ved at sende en tom email til listenavn-subscribe@snakeoil.dk.

$Date: 2002-11-27 21:12:19 $